Voor zakelijke wijnwensen

Provinto ontzorgt jouw bedrijf rondom het thema wijn. Voor elke wijnwens zorgen wij voor een passend advies.

Mogelijkheden

Wat kunnen we voor jouw bedrijf betekenen?

Provinto wijnbon

De Provinto wijnbon is het ideale wijncadeau voor jouw relaties en medewerkers. Hun persoonlijke smaak, vastgelegd in het wijnprofiel, bepaalt het uiteindelijke wijncadeau en maakt de selectie aan wijn passend. Persoonlijk overhandigen of opgestuurd naar elk gewenst adres. Wij zorgen ervoor.

Cadeaubeheer

Wij nemen het cadeaubeheer voor verjaardagen en speciale gelegenheden van relaties of medewerkers uit handen. Bij eenmalige geschenken of voor terugkerende gelegenheden. Wij zorgen dat op het juiste moment het gewenste wijncadeau of de Provinto wijnbon wordt ontvangen op basis van de door jouw bedrijf verstrekte gegevens.

Wijnproeverij

Als onderdeel van een dagprogramma of als activiteit op zich. Een wijnproeverij leent zich uitstekend om meer over wijn te weten te komen. Rondom een interessant wijnthema of mooie wijn-spijs avond . Onder het genot van een goed glas wijn de teamband nog verder versterken. Wie wil dat nou niet!

Klant ervaringen

Wat anderen van onze producten vinden

Wij wilden voor onze relaties graag een mooi wijnpakket samenstellen. Met de cadeaubon van Provinto, konden onze relaties zelf hun smaakprofiel aanmaken en zo de wijnen ontvangen die zij zelf lekker vinden.

Mogelijkheden bespreken?

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Laten we samen kijken wat voor jouw situatie het meest geschikt is. Stuur een e-mail naar info@provinto.nl of bel 06 – 19431681 voor vrijblijvend advies.

Provinto

  • Kompas 4
  • 2665 BP, Bleiswijk
  • Nederland

Social