"Deze druif geeft heerlijke intense witte wijnen met aroma's van rijp rijk fruit, kruidigheid van rozemarijn en anijs met peer en sinaasappel. Sappig en fris met veel fruit. Veelzijdig inzetbaar aan tafel met bijvoorbeeld gegrilde kip of witvis uit de oven"
"Winnaar van het PERSWIJN Wijnconcours Italië 2019! Gemaakt van montepulciano die hier voor het heerlijke fruit zorgt en sangiovese die de frisheid en structuur van de wijn bewaakt. Veel kersenfruit en wat olijf in de neus. Sappigheid van rood fruit, kruidigheid en een frisse indruk in de mond. Bijna geen tannines waar te nemen door de hoeveelheid sap waardoor hij perfect inzetbaar is voor alledag als apéritief, bij de borrel of een picknick."
"De druif Inzolia geeft fris-fruitige witte wijnen met lichte kruidigheid. Een neus van wit fruit en een klein wit pepertje wordt in de mond afgemaakt met een rondeur van fruitigheid; ananas, mandarijn en nog meer kruidigheid. Geschikte keuze als aperitief of bij salades."
"Dé rode druif van Sicilië: kersen, laurier, pruim en veel rood fruit als aardbei en aalbes in zowel de neus als in de mond met een lichte droppigheid en lekkere frisheid. Bij gerechten waarin tomaat is verwerkt een goede combinatie."
"Lekker fruitig en sappig, licht prikkelend met peer, druif wat ananas en citrus. En in de neus groene appel, grapefruit en wat kruidigheid. Een chique borrelwijn of bijvoorbeeld bij kipgerechten"
Het inheemse druivenras monica geeft een warm en sappig glas met veel concentratie. Naast het donkere frisse fruit, chocolade, karamel en kruidigheid, ook specerijen en veel sappigheid. Bij pizza's en pasta's of gestoofde vleesgerechten
"Stijlvol wit, gemaakt van dé witte druif van Toscane; de Vernaccia. Geel fruit, lichte kruidigheid, mineraliteit in de vorm van kalkachtige tonen en mooie citrusgeuren. Ook in de smaak veel subtiele elementen als sinaasappel en mandarijn, kruidigheid van rozemarijn, witte peper en venkel verpakt in een fruitig-fris jasje. Heerlijke begeleider van subtiele kip of witvisgerechten."
"Een typische sangiovese met een neus van kruidigheid en specerijen. Zacht vlezig met mooie frisheid, pruimen en kersenfruit, medium tannines en een klein bittertje. Geschikt om nog enige jaren te bewaren of direct drinkbaar bij geroosterde groenten met Italiaanse kruiden, lamsvlees of een homemade vleespizza."