Wijnadvies aan huis

persoonlijke proeverij bij je thuis.

Hoe werkt het?

In de regio Rotterdam/ Den Haag leveren wij een tweede uniek concept: Wijnadvies-aan-huis. Onze vinoloog en wijnadviseur Hans van Stam komt bij je thuis en neemt een brede selectie wijn mee. Alleen of met een tweede liefhebber proef je deze wijnen. Hierdoor leer je je eigen smaak nog beter kennen. Ongedwongen, leuk en leerzaam om op een makkelijke en toegankelijke manier achter je smaak te komen.

Nadat je je bij ons aanmeldt voor een wijnadvies-aan-huis volgen wij deze stappen:

STAP 1: Afstemmen voorkeuren
Vinoloog Hans van Stam neemt contact met je op en samen met hem stem je af of je rood en/of wit wilt proeven en binnen welke prijscategorie de wijnen vallen. Mogelijk weet je al enigszins aan te geven welke wijnen je voorkeur hebben of uit welke wijnlanden je regelmatig wijn koopt. Met deze informatie selecteert Hans een passende selectie voor de proefsessie

STAP 2: Afspraak maken
Samen bekijken we welk moment het beste uitkomt voor een proefsessie. Sessies kunnen zowel overdag als in de avond gepland worden. Als uitgangspunt hanteren wij een uur voor een proefsessie. Nadat een datum en tijdstip is geprikt komt Hans op het afgesproken moment bij je thuis.

STAP 3: Proefsessie
Tijdens de sessie proeven wij 8 wijnen die door onze vinoloog zijn geselecteerd. Door gebruik te maken van het Coravin wijnsysteem hoeven wij niet elke fles te openen, maar kunnen wij wijnen laten proeven die door de kurk heen worden getapt. Jij bepaalt vervolgens welke wijn je lekker vindt. Samen bepalen we je persoonlijke wijnvoorkeuren en deze leggen we vast in je persoonlijke wijnprofiel.

 

Benieuwd geworden naar jouw persoonlijke smaak?

Meld je dan nu aan via onderstaande button of bel direct 06 – 19431681.

Meld je aan

Normaal €20,- per sessie; nu gratis als je je vandaag aanmeldt

Voordelen

Wat maakt onze proeverijen zo bijzonder?

Klein gezelschap

Omdat de proefsessie voor 1 of 2 personen is gaat alle aandacht uit naar je eigen smaak en kunnen we heel goed vaststellen welke wijnen je lekker vindt en welke niet. Hiermee stellen we op een leuke manier je wijnprofiel vast.

Wijn op smaak

Van tevoren stemmen we af welke wijnen je normaliter drinkt en welke voorkeuren je hebt op het gebied van wijn. Hierdoor kunnen wij al voorsorteren op jouw persoonlijke smaak.

Wijnkennis

Je hoeft geen wijnexpert te zijn en wij vragen je niet om wijntermen of smaken en geuren te benoemen. Lekker of niet lekker geeft ons bij het proeven van meerdere wijnen al een goed beeld van je smaak.

Unieke locatie

Een betere locatie is er niet. Je hoeft de deur niet uit en bepaalt zelf wanneer een proefsessie je uitkomt. Wijnen en glazen nemen wij mee dus je hoeft alleen maar aan te schuiven en lekker te genieten van de te proeven wijnen.

Klantervaringen

Wat anderen van onze proeverijen vinden

“Hans heeft mij veel verschillende wijnen laten proeven. Een paar sprongen er voor mij echt uit. Leuk om te doen.”

“Een erg prettige manier om snel 8 wijnen te proeven en tegelijkertijd meer te leren over wijn”

“Mijn eigen persoonlijke wijnproeverij. Wat een leuke ervaring."

Wil je ook weten welke wijn past bij je persoonlijke smaak?

Meld je dan nu aan via onderstaande button of bel direct 06 – 19431681.

Meld je aan

Meld je vandaag aan en krijg de sessie gratis (normaal €20,-)

Provinto

  • Kompas 4
  • 2665 BP, Bleiswijk
  • Nederland

Social